Zet jezelf neer als Expert en verzamel waardevolle leads

Doe als Funnelboxer (gratis) als expert mee aan de Summer Summit!

Wat is de Summer Summit?

De Summer Summit is een gezamenlijke actie, georganiseerd door, voor en met Funnelboxers. Samen geven we in de week van 3 t/m 9 juli 2023 onze waardevolle kennis weg in de vorm van video. Deelnemers kunnen deze video's gratis bekijken en op deze manier kennis maken met jou als ondernemer.

Doelen van de actie voor jou als expert zijn onder andere:

- Leads verzamelen
- Ervaring opdoen met gezamenlijke acties
- Maken van video-content
- Zorgen dat je weggever / opt-in ijsje funnel klaar staat
- Een doorbraak creëren in je bedrijf

Nieuwe leads zijn de brandstof voor je bedrijf. Als je aanbod duidelijk is en werkt, en je funnels staan, dan is de volgende uitdaging het genereren van traffic en verkrijgen van nieuwe leads. Door deel te nemen aan de Summer Summit ervaar je hoe het is om hiervoor samen te werken met andere experts.

Summer Summit: 3 t/m 9 juli 2023

Hoe werkt het voor jou als Expert?

1. Interview of Masterclass Video

Om als expert deel te nemen aan de Summer Summit, lever je een video aan die tijdens de summit toegankelijk is voor de deelnemers. Voor deelnemers die een 'golden ticket' kopen, zijn alle video's zelfs een jaar lang te bekijken. De video moet waardevol zijn en mag mensen nieuwsgierig maken naar 'een volgende stap' met jou. Een webinar, online masterclass of expert-interview waarin je voor praktische tips en handvatten geeft, zijn goede voorbeelden. 

2. Weggever voor mensen die meer willen

Na het kijken van jouw masterclass, webinar of interview, is er een grote kans dat mensen meer willen weten over (werken met) jou. Daarom is het belangrijk om te verwijzen naar je weggever. Onder je video voegen we dan ook een verwijzing toe naar jouw weggever. En desgewenst ook een knop waarmee mensen direct contact kunnen opnemen (naar je contact-pagina bijvoorbeeld).

3. Blijf de (nieuwe) mensen op je e-maillijst voeden

Als mensen je weggever downloaden, dan komen ze op je mailinglijst. Blijf deze lijst voeden met waardevolle content in de vorm van verhalen (verhalen zorgen voor verbinding) en doe ze met enige regelmaat een aanbod, om met je te werken.

Deelnemen als expert is gratis en gaat je sowieso veel opleveren!

Wat moet je wanneer doen?

Voor de deelnemende experts is het belangrijk dat je bepaalde zaken op tijd aanlevert. Maar ook dat je een actieve rol pakt in de promotie van de Summer Summit. Alleen als we dit samen doen, kunnen we er het meeste uithalen.

22 mei tot 23 juni

- Aanmelden als deelnemend expert door het formulier in te vullen.

- Aanleveren video (Link Vimeo of YouTube)

- Aanleveren portretfoto (staand, 248 x 275px)

- Aanleveren korte introductietekst (+/- 15 woorden)

- Aanleveren link weggever-pagina (https://website.nl/gratis)

- Aanleveren contact-link

12 juni tot en met 9 juli

Promoten van de Summer Summit via jouw platforms. Of het nu je mailinglijst, instagram, LinkedIn, Facebook en / of TikTok of whatever is, in deze periode draait het erom, zoveel mogelijk deelnemers te verzamelen die de video's gaan bekijken (en onze weggevers gaan downloaden).

Met de werkgroep gaan we je voorzien van kant-en-klare content die je kan delen. Maar je mag natuurlijk ook je eigen toon hierin kiezen. Het belangrijkste is, dat we het samen doen!

3 tot en met 9 juli

Doorgaan met promoten en genieten van de Summer Summit en wat het ons allemaal brengt.

Lever hier je informatie aan

Naam (zoals weergegeven op de site) *
E-mailadres
Aanpassing / Wijziging of Nieuwe vermelding?
Aanpassing / Wijziging
Nieuwe Vermelding


Functietitel (Kort!)
URL van je weggever Pagina
Titel van je Summer Talk (Bijvoorbeeld: Hoe je ... zonder ... zodat ...)
URL Video (Youtube / Vimeo)
Introductietekst (Max. 15 woorden introductie over je expertise. Zorg dat het nieuwsgierig maakt, zodat mensen een ticket bestellen.)
0 of 350
Upload hier je portretfoto (staand 248 x 275px): *
>